Maak kennis met Tristan | Event Manager

Maak kennis met Tristan, 21-jarige Event Manager bij DUS Utrecht. Tristan begon als stagiair bij DeFabrique en werkte zich op tot Event Manager bij DUS. Lees verder om meer te weten te komen over zijn avonturen bij DUS Utrecht!

‘Ik ben Tristan, ik ben 21 jaar en ik ben Event Manager bij DUS Utrecht.’

Wie is je favoriete collega?

‘Ik denk dat mijn favoriete collega nu Bas de kok, is, samen met mijn vriendin Lisa natuurlijk. Het is altijd heel gezellig op de vloer als operationeel team.’

Wat doe je om bezoekers een onvergetelijke dag te bezorgen?

‘Een goed ontvangst is altijd belangrijk. Opdrachtgevers komen vaak vroeg dus een lekkere kop koffie helpt sowieso. Verder alle wensen van de opdrachtgever goed uitwerken en alles nakomen. Dan moet het helemaal goedkomen.’

Wat is je favoriete herinnering bij DUS?

‘Naast alle leuke evenementen doen we ook veel teamuitjes en personeelsuitjes. Ik denk dat dat wel de beste herinneringen zijn die ik heb bij het bedrijf DUS.’

Hoe ben je bij DUS terechtgekomen?

‘Ik ben eerst begonnen bij DeFabrique als stagiair. Toen heb ik daar als medewerker gewerkt en tussendoor ook af en toe bij DUS. Uiteindelijk vond ik het hier zo leuk dat ik hier eerst kwam werken als eerste medewerker en nu ben ik sinds een paar maandjes doorgegroeid naar event manager. Dus ik kom er al een tijdje.’

Wat houdt jouw werk leuk?

‘Ik denk dat hetgene dat mijn werk leuk maakt is dat je mensen toch echt een onvergetelijke dag verzorgd. Dat ze een unieke ervaring meekrijgen. Vooral met het concept dat wij hebben, dat zien ze ook niet vaak. En sowieso de leuke collega’s, we hebben een heel gezellig team en we doen ook heel veel leuke dingen samen. Dat houdt het wel echt leuk en gezellig.’

Welke superkracht zou je willen hebben op werk?

‘Ik denk toch de spoel in één vingerknip weg kunnen werken.’

Wat is het vetste evenement waarvoor je hebt gewerkt?

‘Ik denk vorige zomer milieudefensie of Kaat & Co. Dat waren twee grote festivals waar echt veel mensen kwamen, rond de twee- tot driehonderd man. Het was ook nog lekker weer. Ja daar houd ik wel van, lekker hard werken in het zonnetje, lekker op het buiten terras.’

Op welke kwaliteit van een collega ben je stiekem een beetje jaloers?

‘Ik denk van Lisa omdat zij toch echt wel de puntjes op de i kan zetten. Ik kan af en toe toch best wel laks zijn in sommige dingen en zij is daar net ietsjes netter in. En Bas, want die kan super lekker koken. Dat is ook wel een kwaliteit die ik zelf graag zou willen.’

Heb je nog tips voor sollicitanten?

‘In de evenementenwereld vind ik altijd dat je gewoon lekker brutaal moet zijn, en lekker sociaal zijn. Dus wil je hier een keer solliciteren, wees niet bang om een mailtje te sturen of gewoon een keer langs te komen. We zijn met heel veel leuke, gezellige mensen. Dus lekker jezelf zijn en lekker brutaal zijn.’

Wie zou er als eerste in het water springen?

‘Ik denk Bas met een borreltje op, dat kan best wel snel zijn. Als het lekker weer is, zou die niet bang zijn om even een klein plonsje te maken.’

Kom je er niet uit?

Wij staan voor je klaar

Bel met DUS